SINÄ OLET OMAN ALASI ASIANTUNTIJA

Kirjanpito Vantaa - Sopivimmat ratkaisut juuri sinun yrityksellesi mietittyinä

Yrityksen talous­hallintoon kuuluu monia tärkeitä tehtäviä ja ne voivat viedä yllättävän paljon aikaa ja energiaa. Tarjoamme yrityksellenne kaikki kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvät palvelut. 

Jokainen ala vaatii omat osaajansa. Ajatuksenamme on, että voit itse keskittyä omaan erityisosaamiseesi, kun talous­hallinnon asiantuntija hoitaa lakisääteisen kirjanpidon, palkanlaskennan, veroasiat ja tarjoaa neuvonta­palveluja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseksi. Sähköisen kirjanpidon ja taloushallinnon avulla asiakkaillamme on aina ajantasainen tieto yrityksen talouden seurantaan ja päätöksentekoon. Sopiva palvelukokonaisuus rakentuu asiakasyrityksen liiketoiminnan tarpeista. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä Vantaalla sijaitsevaan tilitoimistoomme.  

Palvelumme

Yritysten perustamiset

Autamme yritystoimintasi alkuun. Neuvomme kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa ja tarvittaessa hoidamme yrityksen perustamisen kokonaan.

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Haluamme, että asiakkaillamme on aina ajantasaiset tiedot yrityksen talouden seurantaan. Peruspalveluumme kuuluu ajallaan hoidettu kirjanpito ja tilinpäätöksen laatiminen. 

Veroilmoitukset ja veroneuvonta

Verotus on keskeisessä asemassa sekä yritykselle että yrittäjälle itselleen. Järkevä verosuunnittelu säästää ikäviltä yllätyksiltä. 

Palkanlaskentapalvelut

Palvelu voi käsittää pelkästään palkkojen laskemisen viranomaisilmoituksineen tai koko palkkahallinnon.

Neuvontapalvelut

Yrityksen tilanteet muuttuvat. Neuvontapalveluilla uutta näkökulmaa yrityksesi toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen.